Műanyag ablak gyártás és beépítés,

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak tudástár

Gyors és precíz munka: műanyag ablak csere

2017.09.24. Gyors és precíz munka: műanyag ablak csere

Nyílászáróink az utóbbi 30 évben rengeteg fejlődésen mentek keresztül. Az egyre jobb szigetelési technológiának köszönhetően a magas fűtésszámlákért aligha okolható a legutóbbi műanyag ablak csere, amit otthonunkban végeztünk. Önnek még nincs ilyenje? Akkor nézzük miért vált ez a termék mára ennyire felkapottá világszerte!

tovább

Műanyag nyílászárók Debrecenben

2017.09.17. Műanyag nyílászárók Debrecenben

Ha jól gondolom, épp azon szorgoskodik, hogy felmérje, pontosan milyen lehetőségei is vannak, amennyiben műanyag nyílászárók Debreceni vásárlását tervezi. Van egy kifejezetten jó hírem az ön számára, ugyanis elég valószínűnek tartom, hogy megtalálta a lehető legjobb oldalt és céget arra, hogy a piacon jelenleg elérhető legjobb minőséget vásárolja meg.

tovább

Műanyag ablak ár - önnek is számít!

2017.09.10. Műanyag ablak ár - önnek is számít!

Az épületek értékéhez sok minden hozzájárul: mennyire energiatakarékos, milyen régen készült, hol helyezkedik el a városban, vagy éppen milyen nyílászárói vannak. A műanyag ablak nagy mértékben hozzá tud járulni ahhoz, hogy egy ingatlant hamarabb vásároljanak meg, vagy magasabb áron lehessen eladni a hasonló típusú házakhoz képest, amelyeknél még hátra van a nyílászárók cseréje.

tovább

Egyre népszerűbb az amerikai tolóablak

2017.09.03. Egyre népszerűbb az amerikai tolóablak

Ön látta már, hogyan is néz ki az amerikai tolóablak? Elgondolkozott már azon, miféle termékről is lehet szó, mi ez a nyílászáró, ami olyan gyors hódításba kezdett az elmúlt években? Úgy érzi, itt az ideje, hogy minél többet tudjon meg, minél tájékozottabbá váljon ebben a témában, valamint általánosságban a műanyag ablak világában? Ez a cikk csak önnek készült!

tovább

Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

2017.08.27. Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

Előfordul, hogy akár a külső, akár a belső falfelülethez nem passzol a fehér szín. Sokan egyszerűen unalmasnak találják, vagy csak szeretnék, ha otthonuknak különlegesebb, vagy hagyományosabb külsőt kölcsönözhetnének. Miattuk jött létre a színes műanyag ablak. Lássuk, hogy mitől lesz ez különleges!

tovább

Nem is olyan nehéz dolog az az ablakcsere

2017.08.20. Nem is olyan nehéz dolog az az ablakcsere

Helységeinket nappal bevilágító ablakaink kicserélése általában nem tűnik egyszerű, vagy olcsó folyamatnak. Kevesen tesszük meg önszántunkból, ha nincs semmi gond a jelenlegiekkel, de érdemes megfontolni, különösen, ha otthonunk régimódi nyílászárókkal rendelkezik.

tovább

Műanyag ablak Budapest szívében

2017.08.13. Műanyag ablak Budapest szívében

Az emberek mindig keresnek valamit, ami néha megfogható, néha pedig megfoghatatlan. De az biztos, mindig lesz valami, amit mindennél jobban szeretnének. Épp ezen okból, miért ne lehetne most valakinek az a legnagyobb vágya, hogy otthonát a saját képére formálhassa? Azonban sokak gondba ütköznek, ugyanis nem tudják, hogy a tökéletes műanyag ablak Budapest központjában, nálunk található.

tovább

Mikor javallott egy műanyag ablak beszerelése?

2017.08.06. Mikor javallott egy műanyag ablak beszerelése?

A műanyag ablak beszerelése manapság igen gyakori. A legtöbb új építésű ház falán ilyet találunk, de igen gyakori panelekben és régi kertes házak oldalán is. Ennek sokféle oka van. Lássuk miért olyan praktikus, és mikor lehet érdemes egyáltalán cseréhez folyamodni?

tovább

Akkor mi is pontosan a műanyag erkélyajtó?

2017.07.30. Akkor mi is pontosan a műanyag erkélyajtó?

A címre pillantva sokan talán gúnyosan horkantanának fel: micsoda ostoba kérdés, hiszen a név eléggé beszédes: mi más lehetne ez a termék, mint ajtó? Rengetegen itt tévednek, sőt, lehetséges, hogy ön, kedves olvasó is meg fog lepődni a következő pár percben. Miért? Mert a műanyag erkélyajtó, tulajdonképpen műanyag ablak.

tovább

Menjen biztosra szigetelés terén: az 5 légkamrás műanyag ablak

2017.07.23. Menjen biztosra szigetelés terén: az 5 légkamrás műanyag ablak

A modern 5 légkamrás műanyag ablak konstrukciója sokak számára meglepő és érdekes lehet. Ezeknek a híresen jól szigetelő nyílászáróknak sok trükkjük van, amivel elérik felettébb hasznos, környezet és pénztárcakímélő tulajdonságaikat. A következőkben bemutatom mik ezek, és hogyan is sikerült elérni őket, valamint, hogy mire érdemes törekednünk a kínálatok közti válogatás során.

tovább