Műanyag ablak gyártás és beépítés,

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak tudástár

Modern műanyag ablak Debrecen és Budapest területén is

2017.12.10. Modern műanyag ablak Debrecen és Budapest területén is

Hirtelen felmerült szükséglet esetén néha nehéz jó ár-érték arányú nyílászárót találni vidéken, ugyanakkor sok oka lehet annak, hogy szükségünk van rá. A műanyag ablak Debrecen környékén szerencsére könnyedén elérhető ugyanúgy, ahogy a fővárosban.

tovább

Milyen is az a tolóablak?

2017.12.03. Milyen is az a tolóablak?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon egy új nyílászáró vásárlása esetén, milyen kialakítást is válasszanak pontosan. Vannak, akiket egyfajta sokként ér, hogy nem csak egy adott típus mellett dönthetnek, hanem igen sokféle variáció közül válogathatnak. Hogy mik ezek a lehetőségek és miért is éri meg esetleg egy tolóablak adta lehetőségekre beruházni? Most megtudhatja!

tovább

Pára az üvegen, vizesedő lakás? Ideje váltani!

2017.11.26. Pára az üvegen, vizesedő lakás? Ideje váltani!

A hőingadozás és a pára mindig nagy problémát okozott a lakásokban. A nagy nedvességtartalom segíti a baktériumok szaporodását, valamint kiváló feltételeket biztosít a gombák számára is - mind találkoztunk már penésszel, és talán mind vívtuk már a vele való szélmalomharcot. Nem csupán csúf, de a falakat is tönkreteszi, egészen a legmélyükig.

tovább

Mit jelent a 3 rétegű ablak?

2017.11.19. Mit jelent a 3 rétegű ablak?

Amikor valaki nyílászáró vásárlásra adja a fejét, nem mindig tudja melyik választás lenne a legjobb. Akárhogy is nézzük, hatalmas a kínálat és mindenki szeretné a másikat túlszárnyalni akár árban, akár minőségben vagy éppen mindkettő tekintetében. Minden cég mással dicsekszik. Van aki a kamrák számával, előfordul, hogy valaki az üveggel, de van aki azzal, hogy nála 3 rétegű ablak vásárlásra van lehetőség.

tovább

Önnek is minden vágya egy műanyag erkélyajtó otthonába?

2017.11.12. Önnek is minden vágya egy műanyag erkélyajtó otthonába?

Sok-sok éven át hatalmas vágyam volt egy olyan műanyag erkélyajtó, amit az amerikai filmekben is látni lehet. Hatalmas és tágas, amitől nem csak a szobánk, de az egész lakásunk sokkal világosabb lesz. Sajnos igen sok időnek kellett eltelnie mire be tudtam szerezni.

tovább

Hamisak az állítólag valós ablak árak?

2017.11.05. Hamisak az állítólag valós ablak árak?

Tegye fel nyugodtan az a kezét, akit már így vagy úgy, de valahogy átvertek egy-egy megrendelés során. Sajnos napjainkban egyre több olyan cég és multi hirdeti meg úgy az ablak árakat, hogy az valahogy a végösszegben mégsem annyi jön ki, ahogy azt mi gondolnánk, vagy amennyit megbeszéltünk. Ilyenkor sok mindent már nem tehet a vevő, de ha legközelebb vásárlásra kerül a sor, legyünk figyelmesebbek!

tovább

Mikre figyeljünk, ha időszerű az ablakcsere?

2017.10.29. Mikre figyeljünk, ha időszerű az ablakcsere?

Egyszer minden lakásban eljön az idő arra, hogy az öregedő, talán már rossz minőségű nyílászárókat újakra cseréljük. Mivel azonban a döntés nem csupán átépítést és bonyodalmat, de jelentős anyagi vonzatot is hozhat magával, semmiképpen nem árt, ha utánanézünk pár dolognak. Beszélgessünk témája az ablakcsere!

tovább

Egy szelet a műanyag nyílászárók világából: a tolóablak

2017.10.22. Egy szelet a műanyag nyílászárók világából: a tolóablak

Ha rákeresünk az interneten, hogy milyen ablakok érhetők el a piacon, meglepődve tapasztalhatjuk, hogy igen jelentős választék áll rendelkezésünkre. Akkor lepődünk meg csak igazán, mikor rájövünk, hogy olyan termékek beszerzésére is lehetőségünk van, amit csak az amerikai filmekben láthattunk eddig. Persze ha azt mondjuk, hogy tolóablak, nem csak egyféle kialakításra kell gondolnunk.

tovább

Milyen az ablak ár nálunk?

2017.10.15. Milyen az ablak ár nálunk?

Akárhogy nézzük a mai eseményeket, egy dolog biztos: a pénz most is ugyanolyan fontos helyen áll, mint mondjuk tíz, húsz vagy akár néhány száz évvel korábban. Ami emellett még mindig ugyanolyan fixen jelen van, hogy a pénzt mindig hamarabb elköltjük, mintsem megkeresnénk. Ezért is fontos, hogy amikor kutakodunk az ablak árak után, okosan döntsünk.

tovább

Passzív ház, a jövő lakása

2017.10.08. Passzív ház, a jövő lakása

Állandó jelleggel merül fel minden emberben a kérdés, hogy mégis hogyan tudna a jelenlegi helyzeténél is jobban, több pénzt megspórolni. Vonja meg az ételt, ne vegyen ruhát vagy éppen ne tankoljon? Azonban ha egy kicsit előre gondolkodunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy nyílászáróinkkal pénzt tudjunk megtakarítani. Ennek alapja pedig nem más, mint a passzív ház.

tovább