Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Milyen is az a tolóablak?

2017.12.03.

Milyen is az a tolóablak?

Sokakban felmerül a kérdés, hogy vajon egy új nyílászáró vásárlása esetén, milyen kialakítást is válasszanak pontosan. Vannak, akiket egyfajta sokként ér, hogy nem csak egy adott típus mellett dönthetnek, hanem igen sokféle variáció közül válogathatnak. Hogy mik ezek a lehetőségek és miért is éri meg esetleg egy tolóablak adta lehetőségekre beruházni? Most megtudhatja!

Mi is az a tolóablak? Igazából annyi a furfangosság benne, hogy a megszokott nyitásirány ez esetben más lesz, tolni lehet őket. De alapvetően minden másban megegyezik. Azonban ha alapvetően a mechanikán kívül nincs különbség, akkor miben éri meg jobban, ha megéri?

Amennyiben kisebb panellakásban lakik, ahol minden egyes négyzetcentiméterért meg kell küzdeni, akkor remek megoldás lehet a tolóablak. Bár ez leginkább akkor lehet ideális önnek, amennyiben terasszal rendelkezik és szeretne ehhez egy esztétikus teraszajtót.

A másik igen vonzó pontja lehet egy toló nyílászárónak a könnyű tisztítás, hiszen kinek van kedve sokszor igen veszélyes helyzetekben állnia csak azért, hogy megtisztítsa azt? Nos, mivel ezeknek a daraboknak a kialakítása más, így könnyen lehet úgy mozgatni őket, hogy ne jelentsen gondot a takarításuk. A mozgatás a szerkezettől függ, de általában kibuktatás után lehet kiemelni lehet őket, ha szükség lenne rá.

Ami pedig az én állandó kedvencem és lakásom minden egyes pontján megkövetelem az a folyamatos fény. Mivel a szerkezeti kialakításuk lehetővé teszi, hogy több üveg kerüljön elhelyezésre, ezáltal annyit helyezhetünk el egymás mellett, amennyi szerkezetileg lehetséges. Így állandó természetes fény fogja körülölelni otthonát. Kell ennél több? Nem hiszem.

Amennyiben úgy érzi, hogy eljött az ideje a váltásnak vagy éppen most történik az építkezés, akkor keressen fel minket bizalommal. Mindig örömmel várjuk a kérdéseket a leendő és a már meglévő vásárlóinktól.

A rendelést megelőzően érdemes egy ingyenes felmérést igényelnie, hogy biztos olyan műanyag ablak tulajdonosa legyen, amilyet szeretne, ugyanis előfordulhat, hogy ha az ember saját magának méri le a méreteket, elnézi azt és ez sajnos problémát szülhet a jövőben. A megrendelést követően pedig szezontól függően 2-4 héten belül megkaphatja termékét

vissza