Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Mikre figyeljünk, ha időszerű az ablakcsere?

2017.10.29.

Mikre figyeljünk, ha időszerű az ablakcsere?

Egyszer minden lakásban eljön az idő arra, hogy az öregedő, talán már rossz minőségű nyílászárókat újakra cseréljük. Mivel azonban a döntés nem csupán átépítést és bonyodalmat, de jelentős anyagi vonzatot is hozhat magával, semmiképpen nem árt, ha utánanézünk pár dolognak. Beszélgessünk témája az ablakcsere!

Hogy könnyebben megtalálhassa, ami igazán érdekli, szedjük szét pontokba a leginkább sarkalatos kérdéseket, amik érdekelhetik azokat, akik ilyesmibe készülnek fogni. A válaszok egy idő után elkezdenek egymásra épülni, a könnyebb érthetőség érdekében. De mik is ezek a kérdések?

 

Tényleg érdemes váltanom?

A gázszámla többet mutat telente, mint kellene? Érzi, hogy ablakaiból „sugárzik a hideg”? Légmozgást érez, amikor a zárt nyílászáró közelében áll? Zavarja a szomszéd üvöltése, amit így is hall? Ha bármelyikre igen a válasz, akkor az Ön számára elérkezett az ablakcsere ideje.

 

Milyen típust kellene vennem?

Sok vélemény létezik az ideális nyílászáróról, de ha nem szeretnénk a teljes vagyonunkat a boltban hagyni, mégis olyan minőséget akarunk, ami időtálló, strapabíró és jó hőszigetelést biztosít - a műanyag ablak a legjobb választás.

 

Mennyire lesz drága?

Meglepő lehet, de ezeknek a termékeknek az ára szinte minden évben csökken, mióta a piacon van. Kezdetben talán a gazdagabbak kiváltsága volt, napjainkra azonban a tendencia megfordult, és a nagy többség számára elérhető a magas minőség amit kínál.

 

Bonyolult a beszerelés?

Sokan hiszik, hogy a csere maga hosszadalmas, nehéz és veszélyes feladat, azonban ez messze van az igazságtól. Gyors, pontos precíz lehet, főleg ha szakemberek végzik. Az ő hozzáértésük gondoskodik arról, hogy a homlokzat ne sérüljön, a nyílászáró pedig bekerüljön, és ott is maradjon a helyén.

A számok nem hazudnak: az adatok azt igazolják, hogy egyre többen döntenek az ablakcsere mellett, az ő elégedettségük pedig nagy meggyőző erővel hathat: ha nekik bevált, nekünk miért ne lenne jó? Ennyi elégedett vásárló nem tévedhet.

vissza