Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak tudástár

Egy szelet a műanyag nyílászárók világából: a tolóablak

2017.10.22. Egy szelet a műanyag nyílászárók világából: a tolóablak

Ha rákeresünk az interneten, hogy milyen ablakok érhetők el a piacon, meglepődve tapasztalhatjuk, hogy igen jelentős választék áll rendelkezésünkre. Akkor lepődünk meg csak igazán, mikor rájövünk, hogy olyan termékek beszerzésére is lehetőségünk van, amit csak az amerikai filmekben láthattunk eddig. Persze ha azt mondjuk, hogy tolóablak, nem csak egyféle kialakításra kell gondolnunk.

tovább

Milyen az ablak ár nálunk?

2017.10.15. Milyen az ablak ár nálunk?

Akárhogy nézzük a mai eseményeket, egy dolog biztos: a pénz most is ugyanolyan fontos helyen áll, mint mondjuk tíz, húsz vagy akár néhány száz évvel korábban. Ami emellett még mindig ugyanolyan fixen jelen van, hogy a pénzt mindig hamarabb elköltjük, mintsem megkeresnénk. Ezért is fontos, hogy amikor kutakodunk az ablak árak után, okosan döntsünk.

tovább

Passzív ház, a jövő lakása

2017.10.08. Passzív ház, a jövő lakása

Állandó jelleggel merül fel minden emberben a kérdés, hogy mégis hogyan tudna a jelenlegi helyzeténél is jobban, több pénzt megspórolni. Vonja meg az ételt, ne vegyen ruhát vagy éppen ne tankoljon? Azonban ha egy kicsit előre gondolkodunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy nyílászáróinkkal pénzt tudjunk megtakarítani. Ennek alapja pedig nem más, mint a passzív ház.

tovább

Ha itt a tél, gondoljunk a hőszigetelésre! Miért jó választás a műanyag ablak?

2017.10.01. Ha itt a tél, gondoljunk a hőszigetelésre! Miért jó választás a műanyag ablak?

A leghidegebb évszak sokszor rémálom lehet a háztartások számára, főleg a régi házak esetében. Az építőanyag talán nem szigetel annyira jól, a tető sem az igazi már, a nyílászárók kieresztik a meleget, ezek pedig mind megmutatkoznak a számlákon is. Ismerős ez a történet ön számára? Ha igen, ideje elgondolkozni a felújításon - kezdje a kiváló minőséget nyújtó műanyag ablakkal, amelyek rengeteget tudnak segíteni, ha a hőszigetelésről van szó!

tovább

Gyors és precíz munka: műanyag ablak csere

2017.09.24. Gyors és precíz munka: műanyag ablak csere

Nyílászáróink az utóbbi 30 évben rengeteg fejlődésen mentek keresztül. Az egyre jobb szigetelési technológiának köszönhetően a magas fűtésszámlákért aligha okolható a legutóbbi műanyag ablak csere, amit otthonunkban végeztünk. Önnek még nincs ilyenje? Akkor nézzük miért vált ez a termék mára ennyire felkapottá világszerte!

tovább

Műanyag nyílászárók Debrecenben

2017.09.17. Műanyag nyílászárók Debrecenben

Ha jól gondolom, épp azon szorgoskodik, hogy felmérje, pontosan milyen lehetőségei is vannak, amennyiben műanyag nyílászárók Debreceni vásárlását tervezi. Van egy kifejezetten jó hírem az ön számára, ugyanis elég valószínűnek tartom, hogy megtalálta a lehető legjobb oldalt és céget arra, hogy a piacon jelenleg elérhető legjobb minőséget vásárolja meg.

tovább

Műanyag ablak ár - önnek is számít!

2017.09.10. Műanyag ablak ár - önnek is számít!

Az épületek értékéhez sok minden hozzájárul: mennyire energiatakarékos, milyen régen készült, hol helyezkedik el a városban, vagy éppen milyen nyílászárói vannak. A műanyag ablak nagy mértékben hozzá tud járulni ahhoz, hogy egy ingatlant hamarabb vásároljanak meg, vagy magasabb áron lehessen eladni a hasonló típusú házakhoz képest, amelyeknél még hátra van a nyílászárók cseréje.

tovább

Egyre népszerűbb az amerikai tolóablak

2017.09.03. Egyre népszerűbb az amerikai tolóablak

Ön látta már, hogyan is néz ki az amerikai tolóablak? Elgondolkozott már azon, miféle termékről is lehet szó, mi ez a nyílászáró, ami olyan gyors hódításba kezdett az elmúlt években? Úgy érzi, itt az ideje, hogy minél többet tudjon meg, minél tájékozottabbá váljon ebben a témában, valamint általánosságban a műanyag ablak világában? Ez a cikk csak önnek készült!

tovább

Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

2017.08.27. Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

Előfordul, hogy akár a külső, akár a belső falfelülethez nem passzol a fehér szín. Sokan egyszerűen unalmasnak találják, vagy csak szeretnék, ha otthonuknak különlegesebb, vagy hagyományosabb külsőt kölcsönözhetnének. Miattuk jött létre a színes műanyag ablak. Lássuk, hogy mitől lesz ez különleges!

tovább

Nem is olyan nehéz dolog az az ablakcsere

2017.08.20. Nem is olyan nehéz dolog az az ablakcsere

Helységeinket nappal bevilágító ablakaink kicserélése általában nem tűnik egyszerű, vagy olcsó folyamatnak. Kevesen tesszük meg önszántunkból, ha nincs semmi gond a jelenlegiekkel, de érdemes megfontolni, különösen, ha otthonunk régimódi nyílászárókkal rendelkezik.

tovább