Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Mit jelent a 3 rétegű ablak?

2017.11.19.

Mit jelent a 3 rétegű ablak?

Amikor valaki nyílászáró vásárlásra adja a fejét, nem mindig tudja melyik választás lenne a legjobb. Akárhogy is nézzük, hatalmas a kínálat és mindenki szeretné a másikat túlszárnyalni akár árban, akár minőségben vagy éppen mindkettő tekintetében. Minden cég mással dicsekszik. Van aki a kamrák számával, előfordul, hogy valaki az üveggel, de van aki azzal, hogy nála 3 rétegű ablak vásárlásra van lehetőség.

Cégünk már a kezdetek óta műanyag nyílászárókkal foglalkozik éppen azért, hogy bebizonyítsuk mindenki számára, hogy a műanyag ablak ugyanolyan jó, mint a fából készült társai. És az elmúlt évek tapasztalatai azt mutatják, hogy igenis jó úton haladunk, mivel egyre többen szavaznak bizalmat neki.

Gyors összefoglaló, hogy mit érdemes tudni ezekről a termékről: Egy zsanér köti össze a szárnyat és a tokot. Belsejében egy fémmerevítés van, azonban nem kell aggódni a szigetelés miatt. Emellett, ott fut végig egy vasalat is, aminek köszönhetően lehet bukóra vagy simán kinyitni – hogy mindkét opció adott-e, az a vevő óhajától függ. A felület általában fehér, ami sosem fog elsárgulni, de ha inkább ragaszkodna a természetes hatást keltő fa mintázathoz, nálunk megrendelheti úgy is.

De mi ez a 3 rétegű ablak egyáltalán? Hogyan kapcsolódik pontosan ide? Kicsit ugorjunk az elejére, egészen a passzív házig, aminek lényege egy olyan lakás kialakítása, mely minimálisra redukálja a lakás energiafogyasztását. Ilyenkor szokás megemlíteni az U vagy a K értéket, ami azt jelenti, hogy mennyire engedi át a hőt a nyílászáró, minél kisebb ez az érték, annál jobban szigetel.

Alapvetően két üveget használnak a nyílászárókhoz és a két réteg közé nemesgázt juttatnak takarékosság szempontjából. És itt jön képbe a 3 rétegű ablak. Ugyanis ez a már korábban említett típus továbbfejlesztett változata. Habár egy kicsit költségesebb ez a kiszerelés, mégis azt kell mondanom, amennyiben tudatosan szeretne tenni a saját és gyermekei jövőjét illetően, érdemes fontolóra venni, hogy mennyi pluszt nyújthat önnek egy ilyen típusú nyílászáró.

Mindezek alapján, amennyiben bármilyen kérdése felmerülne még vagy szeretne esetleg többet megtudni a passzív házról, akkor kérem, ne habozzon és keressen fel minket bizalommal. Mindig örömmel várjuk már meglévő és leendő megrendelőinket egyaránt.

vissza