Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak tudástár

Házunk új dísze, a műanyag ablak

2017.06.04. Házunk új dísze, a műanyag ablak

A modern építészet másképp kezeli az esztétikumot, mint a régmúlt tervezői: a formák letisztultak, az élek kiegyenesedtek, az egyszerű praktikum vonzóbb lett, mint a barokkos, rusztikus megjelenés.

tovább

Sokszínű műanyag ablak?

2017.05.25. Sokszínű műanyag ablak?

Ha valaki azt hallja, műanyag ablak, egyből valami fehér keretes dolog ugrik be neki, holott nem mindegyik az. Ma már lehetőség van arra, hogy más színből is elkészítsék a műanyag részeit a nyílászárónak, vagy hogy olyan külsőt vegyen fel, mintha fából készült volna.

tovább

Műanyag ablak és a vele járó elegancia

2017.05.21. Műanyag ablak és a vele járó elegancia

Sokan elgondolkodnak azon, vajon hogyan tudnák a lakásukat a meglévőnél is szebbé, elegánsabbá varázsolni. Sok apró praktika van rá, a függönyöktől kezdve a különböző kis kézzel készített apróságokig. Néhány ember számára meglepő lehet, de otthona éke lehet akár a műanyag ablak is. Ez mégis hogyan lehetséges? Fogadjunk ön is úgy gondolta eddig, hogy csak egyszerű snassz fehérek lehetnek azok az ablakok!

tovább

Milyen is egy amerikai tolóablak?

2017.05.14. Milyen is egy amerikai tolóablak?

Mai cikkünk fontos kérdése sokak számára szokatlan lehet: milyen, hogy néz ki, milyen lehet a szerkezete egy amerikai tolóablaknak? Sokan talán még soha nem is hallottak ilyesmiről, ahogy a neve is mutatja, nem errefelé honos típusról van szó, ilyesmi még nem vetette meg a lábát nálunk. Most, hogy a világ kinyílt, beszélnünk kell erről a típusról is. Természetesen vannak előnyei, hátrányai.

tovább

Az ablakok körüli mizéria

2017.05.07. Az ablakok körüli mizéria

Rengeteg kérdés kering mostanában a nyílászárók piacán, de az egyik leggyakoribb mégis ez: Milyen ablakok közül választhatunk jelenleg? Legyen a régi megszokott fából készült verzió vagy a ma már mindenhol elérhető műanyag ablak? Ez talán nehéznek tűnhet, de valójában igazán könnyű. Minőség tekintetében, ha megfelelő szakemberek készítik, mindkettő tökéletes választás, azonban ha szeretne kedvezni a pénztárcánknak, akkor válassza a műanyagot!

tovább

A modern Kömmerling ablakok

2017.04.30. A modern Kömmerling ablakok

Bármilyen meglepő lehet, műanyagból készülő nyílászárók közt is nagy különbség lehet minőségben. Sok ázsiai gyártó silány termékeket ad ki a kezéből, mely elavult technológiával, vagy rossz körülmények között készül újrafelhasznált műanyagból. Külsőre ugyan nem látni különbséget, de élettartamban és szigetelési képességben ezek nem érnek fel egy igazi német márkához.

tovább

Panel ablakcsere a lakásában

2017.04.23. Panel ablakcsere a lakásában

Ha az ember panelházban él, két módon találkozhat az ablakcsere kérdésével: a ház lakóközössége megszavazza a ház korszerűsítését, amelybe a ház hőszigetelésén és fűtéskorszerűsítésén kívül a nyílászárók cseréje is beletartozik, vagy ennek a megegyezésnek a hiányában, önként vállalkozik erre a feladatra.

tovább

Mennyire jó a műanyag erkélyajtó?

2017.04.09. Mennyire jó a műanyag erkélyajtó?

Tagadhatatlan tény, hogy napjainkra a műanyag nyílászárók rendkívül erőteljes térhódításba kezdtek, a közintézmények, irodák és a magánszemélyek felhasználási területein. Szinte mindenhol találkozhatunk ilyen típusú termékekkel, lassan mindennapjaink részévé válnak. Költséghatékonyan cserélhetjük ablakainkat, és ajtóinkat is. Ez a cikk az utóbbival foglalkozik.

tovább

Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

2017.04.02. Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

Cégünk közel 15 éve alakult, azóta folyamatosan garantálva vásárlóink számára az abszolút minőséget a lehető legjobb árakkal szerte az egész országban. Mára már széleskörű termékkínálatunkkal várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

tovább

Amit a műanyag ablakról tudni érdemes

2017.03.26. Amit a műanyag ablakról tudni érdemes

Ha szétnézünk a piacon, egyre gyakrabban kerül látóterünkbe a műanyag ablak, hiszen minőségileg tökéletesen megállják a helyüket és az ár-érték arányuk mindenki számára igen kedvező. Manapság igen sok fajtájuk ismert már, különböző tulajdonságaik vannak és állandó fejlődés alatt állnak.

tovább