Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Önnek is minden vágya egy műanyag erkélyajtó otthonába?

2017.11.12.

Önnek is minden vágya egy műanyag erkélyajtó otthonába?

Sok-sok éven át hatalmas vágyam volt egy olyan műanyag erkélyajtó, amit az amerikai filmekben is látni lehet. Hatalmas és tágas, amitől nem csak a szobánk, de az egész lakásunk sokkal világosabb lesz. Sajnos igen sok időnek kellett eltelnie mire be tudtam szerezni.

Mind a mai napig sokszor belefutok abba a tévedésbe, hogy a műanyag erkélyajtó, mint ajtó szerepel sokaknál. Pedig valójában teljes értékű műanyag ablak, csak éppen a mérete és a kialakítása miatt nem mindenki gondol azonnal erre.

De kezdésként, mint érdemes tudni a műanyag nyílászáróinkról? Elsősorban, beszéljünk az anyagról: a termék általában színét tekintve fehér, speciális UV álló anyagból készül. Ennek eredményeképpen sosem fog besárgulni vagy elveszíteni a színét. Azonban ha ódzkodna ettől esetleg, lehetősége van külön fahatású mintázatot kérni. Eldöntheti, hogy csak kívülre vagy belülre is szeretne ilyen borítást, de amennyiben mindkét oldalra kéri, akkor szerintem érdemesebb egy színes műanyag vázra is beruházni.

A műanyag erkélyajtó kialakítására igen sokféle lehetőség van. Sokan szokták a "földig érő ablaknak" is nevezni, egy igen szép és elegáns termékről van szó. Mindig belül kell elhelyezni a kilincset, míg a külső részre érdemes egy kis fogantyút felszerelni.

Arról, hogy pontosan mekkora méret is lenne az optimális az ön számára, kérje ki szakértőink véleményét és igényelje ingyenes felmérésünket Debrecenben. Így biztos nem kell majd amiatt aggódnia, hogy a végtermék nem felel meg majd az ízlésének, vagy igényeinek. Egyedi méretű ablakokat felár nélkül rendelheti meg, az árak centikre vannak szabva. A megrendelést követően körülbelül 2-6 hét, míg le tudjuk szállítani önnek a kért terméket. Ez az idő nagyban függ attól, hogy épp milyen időszak van, és mennyi egyedi gyártási folyamatot igényel a gyártás.

Amennyiben bármilyen kérdése van, örömmel várjuk azokat telefonon, vagy akár személyesen is. Keressen minket, és együtt biztosan sikerül kiválasztanunk az Önt sokáig tökéletesen kiszolgáló vadonatúj nyílászáróját.

vissza