Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Hamisak az állítólag valós ablak árak?

2017.11.05.

Hamisak az állítólag valós ablak árak?

Tegye fel nyugodtan az a kezét, akit már így vagy úgy, de valahogy átvertek egy-egy megrendelés során. Sajnos napjainkban egyre több olyan cég és multi hirdeti meg úgy az ablak árakat, hogy az valahogy a végösszegben mégsem annyi jön ki, ahogy azt mi gondolnánk, vagy amennyit megbeszéltünk. Ilyenkor sok mindent már nem tehet a vevő, de ha legközelebb vásárlásra kerül a sor, legyünk figyelmesebbek!

Hogyan is tudja önmaga számára garantálni, hogy ne verjék át? Mit lehet tenni? Az első ami a legfontosabb, csak olyan helyről vásárolja meg a kívánt terméket, amelyet ismer, vagy közeli ismerősök által úgy ítéli meg, hogy biztonságos lehet. Sajnálatos módon, rengeteg olyan cég van jelenleg a piacon, akik direkt arra specializálódnak, hogy az általuk meghirdetett akciós ablak árak végül mégsem annyira akciósak legyenek.

Olyanra is akad bőven példa, hogy egyes cégek olyan ablak árakkal hirdetnek, amik tény és való, igen előnyösek lehetnek mindenki számára, csakhogy egy szót sem szólnak arról, hogy a nyílászáróhoz felhasznált alkotóelemek silányak. Azt meg sem említve már, hogyha hazudnak erről és egy kiváló minőséget hirdetnek, de olcsó, rossz minőségű utánzatot adnak el. Erre pedig sajnos már csak akkor jön rá az ember, amikor a vadonatúj műanyag ablak alig egy-két év után tönkre is megy.

Ha ennyire sokrétű a piac, hogy fogja megtalálni magának a megfelelő árat? Hihetetlen egyszerű. Keressen fel minket és 100%-ig garantálni tudjuk Önnek, hogy amiben az első megbeszélés során megállapodnak, azt az összeget fogja a legvégén kifizetni. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kér tőlünk egy online árajánlatot, amivel megtudja, hogy mennyi lesz a végösszeg, amit fizetnie kell majd.

Ha úgy gondolja, hogy megtisztel minket bizalmával, akkor az online árajánlatot követően keressen fel minket, ugyanis Debrecenben ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk minden vásárlónk számára. Budapest esetében mindössze annyi módosul, hogy 3000 forint lesz a helyszíni felmérés, ami viszont a megrendelést követően végül jóváíródik a végösszegben. Termékeinkről tájékozódhat honlapunkon, ahol nemcsak ablakok, hanem beltéri ajtóink közül is válogathat, vásárlóbarát áron.

vissza