Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak tudástár

Műanyag ablak Budapest szívében

2017.08.13. Műanyag ablak Budapest szívében

Az emberek mindig keresnek valamit, ami néha megfogható, néha pedig megfoghatatlan. De az biztos, mindig lesz valami, amit mindennél jobban szeretnének. Épp ezen okból, miért ne lehetne most valakinek az a legnagyobb vágya, hogy otthonát a saját képére formálhassa? Azonban sokak gondba ütköznek, ugyanis nem tudják, hogy a tökéletes műanyag ablak Budapest központjában, nálunk található.

tovább

Mikor javallott egy műanyag ablak beszerelése?

2017.08.06. Mikor javallott egy műanyag ablak beszerelése?

A műanyag ablak beszerelése manapság igen gyakori. A legtöbb új építésű ház falán ilyet találunk, de igen gyakori panelekben és régi kertes házak oldalán is. Ennek sokféle oka van. Lássuk miért olyan praktikus, és mikor lehet érdemes egyáltalán cseréhez folyamodni?

tovább

Akkor mi is pontosan a műanyag erkélyajtó?

2017.07.30. Akkor mi is pontosan a műanyag erkélyajtó?

A címre pillantva sokan talán gúnyosan horkantanának fel: micsoda ostoba kérdés, hiszen a név eléggé beszédes: mi más lehetne ez a termék, mint ajtó? Rengetegen itt tévednek, sőt, lehetséges, hogy ön, kedves olvasó is meg fog lepődni a következő pár percben. Miért? Mert a műanyag erkélyajtó, tulajdonképpen műanyag ablak.

tovább

Menjen biztosra szigetelés terén: az 5 légkamrás műanyag ablak

2017.07.23. Menjen biztosra szigetelés terén: az 5 légkamrás műanyag ablak

A modern 5 légkamrás műanyag ablak konstrukciója sokak számára meglepő és érdekes lehet. Ezeknek a híresen jól szigetelő nyílászáróknak sok trükkjük van, amivel elérik felettébb hasznos, környezet és pénztárcakímélő tulajdonságaikat. A következőkben bemutatom mik ezek, és hogyan is sikerült elérni őket, valamint, hogy mire érdemes törekednünk a kínálatok közti válogatás során.

tovább

Mi is az a Kömmerling ablak?

2017.07.16. Mi is az a Kömmerling ablak?

A műanyag ablak kérdéskörrel kapcsolatban találkozhatunk ezzel a kifejezéssel/márkával. Felmerül a kérdés, hogy ez egy hangzatos márkanév vagy valódi minőség áll mögötte, mert sok példát találhatunk rá, hogy egy jól hangzó név mögött a tartalom mondhatni nulla.

tovább

Az ablakcsere jó oldala

2017.07.09. Az ablakcsere jó oldala

Mi tudja jobban megkönnyíteni az életünket, ha problémába ütközünk: megpróbáljuk megoldani magunk, vagy szakember segítségét kérjük? A ház körül sok mindent meg tudunk oldani önállóan, azonban az ablakcsere esetében érdemes megbízni a szakemberekben, és rájuk hagyni a feladatot.

tovább

A minden méretben előnyös tolóablak

2017.07.02. A minden méretben előnyös tolóablak

Ebben a témakörben a hagyományos kiviteltől eltekintve számon kell tartanunk a függőlegesen nyíló, úgynevezett amerikai típusú nyílászárókat, illetve a már ajtó nagyságú termékeket, melyek leginkább egy erkély kialakításánál kerülnek beépítésre. Már ennyiből is megállapítható, hogy sok méretben előfordul, és az élet számos területén felhasználható. Szedjünk össze néhány példát!

tovább

Műanyag ablak akció Debrecen városában és vonzáskörzetében

2017.06.25. Műanyag ablak akció Debrecen városában és vonzáskörzetében

Hosszú ideje gondolkodik azon, mikor lenne érdemes nyílászárót cserélnie? Ne várjon tovább, váltson most!

tovább

Műanyag nyílászárók, ha biztosra akar menni!

2017.06.18. Műanyag nyílászárók, ha biztosra akar menni!

Ha ablakról beszélünk, nagyanyáink idején még csak a fa kerülhetett szóba. Mind a mai napig sokan vélik úgy, hogy ez mindenképp jobb minőséget jelent, és ezért ragaszkodnak hozzá.

tovább

A korszerű ablakcsere

2017.06.11. A korszerű ablakcsere

Az ablakcsere általában nem hangzik kifejezetten érdekes tevékenységnek, de meglepődnénk milyen sokszínű tárgyak nyílászáróink.

tovább