Műanyag ablak ár - önnek is számít!

2017.09.10.

Műanyag ablak ár - önnek is számít!

Az épületek értékéhez sok minden hozzájárul: mennyire energiatakarékos, milyen régen készült, hol helyezkedik el a városban, vagy éppen milyen nyílászárói vannak. A műanyag ablak nagy mértékben hozzá tud járulni ahhoz, hogy egy ingatlant hamarabb vásároljanak meg, vagy magasabb áron lehessen eladni a hasonló típusú házakhoz képest, amelyeknél még hátra van a nyílászárók cseréje.

Ha még nem tette meg, érdemes elgondolkodnia az ablakcsere lehetőségén, mivel rövid és hosszú távon is kifizetődő lesz. Energiatakarékosság szempontjából csak jót tesz magával és a otthonával, mivel ezek a nyílászárók nagy mértékben megakadályozzák, hogy a hő kifelé távozzon a házából. Másfelől az se jó, ha az elöregedett szigetelés mellett bekúszik a szobákba a hideg levegő.

A műanyag ablak ára több dologból tevődik össze. Mint minden terméknél, itt is megtalálható az anyagköltség, amely a mérettől függően változik alacsonyabb vagy magasabb irányba. Másfelől az egyéni igényeknek is megvan az ára, ha valami speciális dolgot szeretnénk pluszban, például fóliát, hogy a műanyag felület ne fehér legyen, vagy kettő helyett három üvegréteget szeretnénk a szárnyakba. De emellett a szakemberek munkája, valamint a csere költsége is hozzáadódik a műanyag ablak árhoz.

Mindazonáltal megéri beruházni rá. A fűtésszámla és nyáron a forróság házon kívül tartása sokban hozzájárul az ember közérzetének javulásához. Ez a megoldás az egyik legjobb a piacon elérhető lehetőségek közül. A fából készült nyílászárók minőségi tartománya elég széles skálán mozog, az egészen olcsótól a nagyon drágáig. A minőségi darabok ezek közül jóval többe kerülnek, mint a műanyag társaik. Ezért is érdemes inkább ezeket választani. A fával hosszú távon meggyűlhet az ember baja, míg a műanyag sosem hagyja cserben tulajdonosát.

A pontos műanyag ablak árak mindig az ablak méretétől függenek. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, hogy pontos árajánlatot tudjuk tenni. Amennyiben nem tudja megmondani, hogy mekkora ablakra van szüksége, kérje ingyenes kiszállásunkat, hogy le tudjuk mérni a falnyílás méreteit. (Debrecenben és Nyíregyházán ingyenes, Budapesten 3000 forint, amely megrendelés esetén beleszámít a végösszegbe).

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".