Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Mi is az a Kömmerling ablak?

2017.07.16.

Mi is az a Kömmerling ablak?

A műanyag ablak kérdéskörrel kapcsolatban találkozhatunk ezzel a kifejezéssel/márkával. Felmerül a kérdés, hogy ez egy hangzatos márkanév vagy valódi minőség áll mögötte, mert sok példát találhatunk rá, hogy egy jól hangzó név mögött a tartalom mondhatni nulla.

A Kömmerling PVC profilrendszer, egy német gyárban készül, amely nagy múltra tekint vissza, hiszen 1897-ben alapították. A profilrendszerből készül a cégünknél megvásárolható, illetve megrendelhető műanyag nyílászárók tokok, illetve szárnykeretek, valamint a különböző egyéb kiegészítők. Megbízható, biztonságos német minőség a lehető legjobb árakon, nálunk!

A PVC profilszálak 6,5 méteres darabokban kerülnek ki a gyárból, melyeket méretre vágnak és összeforrasztanak. A stabilitásról és a biztonságról a körbefutó vasalatrendszer gondoskodik. A vasalat véd a a külső, illetéktelen, felfeszítéses behatolástól, valamint van hibás működést gátló funciója is, amely abban az esetben fontos, amikor esetleg rossz irányba mozgatjuk a kilincset.

Résszellőztető, úgynevezett szuszogó funkció is elérhető, ami azt jelenti, hogy biztonsági, félig zárt állapotban is szellőztethetünk, amit a kilincs 45 fokos elfordításával érhetünk el. Bukó-nyíló termékeknél, bukó állapotban biztosítja, hogy a huzat illetve a széllökés ne csapja be a szárnyat.

A tökéletes hőszigetelőképességgel biztosíthatjuk a környezet védelmét is, továbbá azzal, hogy a Kömmerling profilok gyártása során használnak újrahasznosított műanyagot is.

A jó hőszigetelő képesség a beépített üveglapokon is múlik. Cégünk kettő-, illetve háromrétegű üvegezéssel szerelt termékeket forgalmaz. Már a két darab 4 milliméteres üveglap és a közöttük lévő 16 milliméteres nemes gázzal töltött hézag is biztosítja a jó hőszigetelést, viszont a háromrétegű már a passzív ház feltételeit is kielégíti.

Ápolási tanácsok a Kömmerling pvc anyagához: langyos, oldószermentes vízzel mossuk le, töröljük át a nyílászáróinkat. Kerüljük az agresszív tisztítóanyagokat, mert így sok-sok évig szép marad a felületünk. Nem sárgul, nem mattul, meghálája ezt az apró kis figyelmet, hiszen egy kiváló minőségű termékkel van dolgunk. Így kijelenthetjük, hogy ebben az esetben a név valódi minőséget jelent!

vissza