Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Milyen az ablak ár nálunk?

2017.10.15.

Milyen az ablak ár nálunk?

Akárhogy nézzük a mai eseményeket, egy dolog biztos: a pénz most is ugyanolyan fontos helyen áll, mint mondjuk tíz, húsz vagy akár néhány száz évvel korábban. Ami emellett még mindig ugyanolyan fixen jelen van, hogy a pénzt mindig hamarabb elköltjük, mintsem megkeresnénk. Ezért is fontos, hogy amikor kutakodunk az ablak árak után, okosan döntsünk.

Mielőtt vásárlásra adjuk a fejünket, mire kell leginkább odafigyelnünk? Elsősorban azt kell önmagunkkal és a pénztárcánkkal összhangban eldöntenünk, hogy milyen ablakot szeretnénk. Műanyagból készült verziót vagy fát. Sokan félnek az előbbi típustól, mivel úgy gondolják nem elég erős. De itt hívnám fel a figyelmet, ha valaki esetleg fából készült darabot tervez vásárolni, azzal sincs semmi baj, azonban, sok esetben két lehetséges opció közül tud választani.

Az egyik az, hogy a helyi kis barkácsüzletben megvásárolja a már előre legyártott darabokat, amik árban megfelelőek lehetnek, de minőségük nem a legjobb, vagy pedig a másik, hogy megcsináltatja egy szakemberrel, ez azonban jóval drágább lesz, legalább kétszer annyiba kerülne, mint egy sokkal jobb hőszigetelést biztosító, műanyagból készült termék.

Műanyag ablak rendelése előtt, mindenképpen ajánlott felmérést is igényelnie, ugyanis a pontos adatok segítségével fog olyan terméket kapni, amilyet valóban szeretne. Amennyiben cégünket választja, először is megköszönjük bizalmát és amennyiben Debrecen környéki lakos, ingyenesen felajánljuk önnek a felmérést. Budapest vonzáskörzetében minimális összeg a felmérési munkadíj, azonban ez az összeg azonnal jóváíródik a megrendelt termékek kifizetésekor.

Miért alacsonyabb a műanyag ablak ár? Télen senki sem örül annak, ha többet kell fűtenie a kelleténél. Modern gyártási folyamat gondoskodik a kedvező beszerzési árról, és a speciális szigetelésének köszönhetően jóval alacsonyabb lesz a gázszámlánk is.

Emellett, a rendkívül jó minőség biztosítja, hogy ha egyszer megvesszük ezt a típusú nyílászárót, az legalább húsz évig hiba nélkül, jól fog szolgálni minket. Egy igazi hosszútávú befektetésnek is tekinthető, amivel csak jól járhat az ember.

A pontos ablak árakról kérem, érdeklődjön kollégáinknál e-mailen vagy  telefonon. Ha szereti a modern megoldásokat, akkor használja online árajánlat kérő kalkulátorunkat!

vissza