Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Passzív ház, a jövő lakása

2017.10.08.

Passzív ház, a jövő lakása

Állandó jelleggel merül fel minden emberben a kérdés, hogy mégis hogyan tudna a jelenlegi helyzeténél is jobban, több pénzt megspórolni. Vonja meg az ételt, ne vegyen ruhát vagy éppen ne tankoljon? Azonban ha egy kicsit előre gondolkodunk, lehetőségünk nyílik arra, hogy nyílászáróinkkal pénzt tudjunk megtakarítani. Ennek alapja pedig nem más, mint a passzív ház.

Mi is jelent ez pontosan? Röviden és egyszerűen megfogalmazva, egy energiatakarékos épület, ahol azt akarjuk elérni, minél kevesebb legyen a fűtés és ezáltal a leendő gázszámlánk. A fő cél az, hogy egy olyan otthon jöjjön létre, ahol az egy négyzetméterre eső fűtési energia nem több, mint 15W/h.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy vajon ha szeretnénk kialakítani egy ilyen lakást, vajon anyagilag nem fog-e többe kerülni, mint egy "A" kategóriás otthon kiépítése. Azonban ez nem így van. Ahhoz, hogy ilyen lakásban éljünk, nem elég megépíttetni, szükségeltetik hozzá a környezettudatos életszemlélet is.

Cégünk az elmúlt évek során folyamatosan fejlődött és fog is a továbbiakban, és próbáljuk a piac, de leginkább az önök igényeit a lehető legjobban kielégíteni. Éppen ezért, amennyiben felkeltette már korábban a figyelmét a passzív ház gondolata, lehetősége van nálunk az ehhez szükséges nyílászárók beszerzésére.

Van azonban néhány gondolat, amit érdemes tudni ezen nyílászárókról. Cégünk az elmúlt években letette voksát ezen magas minőségű termékek mellett. Ezen passzívház nyílászárókra jellemző, hogy mindegyikben három üveglap található, melyek között argon vagy kripton gáz kapott helyet. A passzív ház ablakai csakis kizárólag hat kamrásak.

Mindezekből adódóan, amennyiben elhatározásra jutott, hogy spórolni fog a gázszámlájával a jövőben, keressen fel minket bizalommal. Cégünk ingyenesen vállalja a felmérést, a szaktanácsadást és az árajánlat készítést is. Természetesen, az elkészített termékeket kiszállítjuk, nem csak műanyag ablak, de ajtók esetében is. Továbbá a megrendelt nyílászátók beépítését, a törmelékek elszállítását is kedevző áron vállaljuk.

vissza