Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Házunk új dísze, a műanyag ablak

2017.06.04.

Házunk új dísze, a műanyag ablak

A modern építészet másképp kezeli az esztétikumot, mint a régmúlt tervezői: a formák letisztultak, az élek kiegyenesedtek, az egyszerű praktikum vonzóbb lett, mint a barokkos, rusztikus megjelenés.

Ez a fajta minimalizmus adhat rendkívül szép, jóleső összképet, de csak akkor, ha minden konzisztens. Nincs olyan elem, ami más stílusú lenne. Sima falak, egyenes lapokból álló praktikus bútorok… ne legyen kivétel az ablak sem, hiszen ez lesz a házunk szeme, amin át a „lelkébe láthatunk”. Ezt a formát, ezt a modernitást kínálja a műanyag ablak.

Mivel az újszerű formák térhódítása folyamatos, nem meglepő, hogy a műanyag ablak egyre nagyobb körben, egyre több vásárlócsoport által alkalmazott. Ami kezdetben csak a cégek, vagy a jobb módúak kiváltságának számított, mára elérhető a nagyközönség számára is, és egyre több ilyen terméket láthatunk mindenféle házak falaiba építve.

Ennek egyik oka a már említett konzisztencia az épület stílusával, másik oka azonban sokkal jobban látható, és érthető az egyszerű ember számára: az ár-érték aránya jelenleg verhetetlen a piacon.

Beszéljenek a tények, ugyanis tagadhatatlan, hogy olyan áron, amin a műanyag nyílászáró elérhető, a hagyományos fából készült termékek képtelenek ugyanazt a minőséget produkálni. Sem időtállóságban, sem hőszigetelésben nem vehetik fel a versenyt, ha nem vagyunk hajlandóak még legalább kétszer annyi pénzt elővenni a tárcánkból.

Az elérhető ár annak köszönhető, hogy mára egy ilyen termék legyártása gyors, pontos, precíz. A keretek és a tok előre legyártott profilokból készülnek, amelyeket méretre vágnak, és összeforrasztanak. Az üveglapok közé – amelyekből legalább kettő van minden szárnyban – levegő helyett nemesgáz kerül, ami még jobb szigetelést biztosít majd. Ez sem dobja meg túlzottan az árat, hiszen a technológiának köszönhetően praktikusan megoldható.

Ez az egyszerűség, pontosság, precizitás tetten érhető a beszerelésnél is, amit mind szakemberek végeznek el, gyors, mégis kellőképp körültekintő munkával.Modern háznak, teljesen modern kinézet dukál, egy műanyag ablak pedig pontosan ezt adja, elkérhető áron, nagyszerű minőségben. Ha fejleszteni akarunk életterünkön, ne habozzunk!

vissza