Műanyag ablak gyártás és beépítés

ablakcsere Budapest és Debrecen 30 km-es körzetében

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Műanyag ablak és a vele járó elegancia

2017.05.21.

Műanyag ablak és a vele járó elegancia

Sokan elgondolkodnak azon, vajon hogyan tudnák a lakásukat a meglévőnél is szebbé, elegánsabbá varázsolni. Sok apró praktika van rá, a függönyöktől kezdve a különböző kis kézzel készített apróságokig. Néhány ember számára meglepő lehet, de otthona éke lehet akár a műanyag ablak is. Ez mégis hogyan lehetséges? Fogadjunk ön is úgy gondolta eddig, hogy csak egyszerű snassz fehérek lehetnek azok az ablakok!

Cégünk kezdetektől fogva úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy minőségi nyílászárója legyen önnek vagy bárkinek, nem kell feltétlenül ragaszkodnia a régi, de rusztikus fa darabokhoz. Míg az utóbb említett, valódi fából készült termékek igen költségesek, addig műanyag társaik anyagilag sokkal költséghatékonyabbak.

A fát többször felületkezelni kell, ami miatt az ára jelentősen megugrik. Illetve, ha nem szakembertől vásárolja, hanem valamely nagyobb barkácsáruházban, könnyen pórul járhat, már ami a minőséget illeti. No de akkor, miért is éri meg nekünk a műanyag ablak?

Röviden összefoglalva, olcsó, szép, praktikus és nem utolsó sorban, spórolhatunk vele. Amiért nekem személyes kedvencemmé vált, az a tény, hogy a saját egyedi ízlésvilágomat könnyedén viszont láthattam benne. Számtalan lehetőség van arra, hogy kifejezze vele egyediségét! Ugye milyen szokatlanul hangzik a következő mondat? Egyéni igényeknek megfelelő stílus, egy műanyag ablak által.

Elsőként például dönthetünk arról, miféle üveget is szeretnénk. A lehetőségek száma hatalmas, a savmart lapoktól egészen a katedrál üvegig. Utóbbinál rengeteg mintánk van, ezért kérem, mindenképp érdeklődjön az egyedi mintázatokért.

Beszéljük a fehér színről! Ez a leginkább elterjedt árnyalata a terméknek, azonban ha esetleg attól tart, hogy a szín nem lesz tartós, nem kell aggódnia. A készítése során, csak jó minőségű, speciális műanyagot használnak, ennek is köszönhető, hogy sosem fog elsárgulni.

Sokak számára viszont mára már unottnak hathat a fehér szín. Ha ön színes ablakot szeretne, erre is remek megoldást tudunk biztosítani. Néhány tónus, amik közül bátran válogathat: amaretto, sötét tölgy, arany tölgy, sötétzöld, rózsafa, csokoládébarna vagy acélkék. Ha további árnyalatok érdekelnék, érdeklődjön bátran.

Amennyiben elhatározásra jutott, várjuk bemutatótermünkben, illetve böngéssze bátran weblapunkat!

vissza