Műanyag ablak és a vele járó elegancia

2017.05.21.

Műanyag ablak és a vele járó elegancia

Sokan elgondolkodnak azon, vajon hogyan tudnák a lakásukat a meglévőnél is szebbé, elegánsabbá varázsolni. Sok apró praktika van rá, a függönyöktől kezdve a különböző kis kézzel készített apróságokig. Néhány ember számára meglepő lehet, de otthona éke lehet akár a műanyag ablak is. Ez mégis hogyan lehetséges? Fogadjunk ön is úgy gondolta eddig, hogy csak egyszerű snassz fehérek lehetnek azok az ablakok!

Cégünk kezdetektől fogva úgy gondolja, hogy ahhoz, hogy minőségi nyílászárója legyen önnek vagy bárkinek, nem kell feltétlenül ragaszkodnia a régi, de rusztikus fa darabokhoz. Míg az utóbb említett, valódi fából készült termékek igen költségesek, addig műanyag társaik anyagilag sokkal költséghatékonyabbak.

A fát többször felületkezelni kell, ami miatt az ára jelentősen megugrik. Illetve, ha nem szakembertől vásárolja, hanem valamely nagyobb barkácsáruházban, könnyen pórul járhat, már ami a minőséget illeti. No de akkor, miért is éri meg nekünk a műanyag ablak?

Röviden összefoglalva, olcsó, szép, praktikus és nem utolsó sorban, spórolhatunk vele. Amiért nekem személyes kedvencemmé vált, az a tény, hogy a saját egyedi ízlésvilágomat könnyedén viszont láthattam benne. Számtalan lehetőség van arra, hogy kifejezze vele egyediségét! Ugye milyen szokatlanul hangzik a következő mondat? Egyéni igényeknek megfelelő stílus, egy műanyag ablak által.

Elsőként például dönthetünk arról, miféle üveget is szeretnénk. A lehetőségek száma hatalmas, a savmart lapoktól egészen a katedrál üvegig. Utóbbinál rengeteg mintánk van, ezért kérem, mindenképp érdeklődjön az egyedi mintázatokért.

Beszéljük a fehér színről! Ez a leginkább elterjedt árnyalata a terméknek, azonban ha esetleg attól tart, hogy a szín nem lesz tartós, nem kell aggódnia. A készítése során, csak jó minőségű, speciális műanyagot használnak, ennek is köszönhető, hogy sosem fog elsárgulni.

Sokak számára viszont mára már unottnak hathat a fehér szín. Ha ön színes ablakot szeretne, erre is remek megoldást tudunk biztosítani. Néhány tónus, amik közül bátran válogathat: amaretto, sötét tölgy, arany tölgy, sötétzöld, rózsafa, csokoládébarna vagy acélkék. Ha további árnyalatok érdekelnék, érdeklődjön bátran.

Amennyiben elhatározásra jutott, várjuk bemutatótermünkben, illetve böngéssze bátran weblapunkat!

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak.