Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

2017.08.27.

Hogyan néz ki egy színes műanyag ablak?

Előfordul, hogy akár a külső, akár a belső falfelülethez nem passzol a fehér szín. Sokan egyszerűen unalmasnak találják, vagy csak szeretnék, ha otthonuknak különlegesebb, vagy hagyományosabb külsőt kölcsönözhetnének. Miattuk jött létre a színes műanyag ablak. Lássuk, hogy mitől lesz ez különleges!

Napjainkban szinte minden modern ház oldalán találunk fehér keretű, ugyanúgy kinéző nyílászárókat. Nem hiába ilyen népszerűek ezek, hisz rengeteget lehet spórolni velük a fűtésszámlán hála különlegesen jó szigetelési képességeiknek. Szinte bármilyen színvilág mellett jól néznek ki, ezért sokaknak tökéletesen megfelelőek a hétköznapiak.

A színes műanyag ablak pontosan ugyanolyan tulajdonságokkal bír: 3-8 légkamrát, kettő vagy három réteg üveget és fém merevítőket tartalmaz, és többféleképpen nyitható. Még amerikai toló szerkezettel is elérhető. Méret tekintetében szinte korlátlanok, még terasz vagy erkélyajtóként is gyakran funkcionálnak. Különösen az utóbbi esetben előfordulhat, hogy egy nagyméretű, tokosztott darabra van szükségünk, mely igen sok helyet elfoglal, ezért szembetűnő lehet a színe. Néha már-már korszerűtlennek tűnik, ha egy régies, gyönyörűen megmunkált fabútorokkal teli nappalit fehér műanyag választ el a terasztól.

A színes műanyag ablak nem egyszerűen festékkel van lefújva. A színét és mintázatát egy fólia adja, ami akár az egész felületét, mindkét oldalon lefedi. Rengeteg különféle faerezetet minta között válogathatunk, ha színesíteni akarunk. Megtalálható ezek között szinte bármilyen fa, amit ismerünk, de még olyan is, amit nem. Mindegyik jó minőségű, és nagy körültekintéssel tervezett, így biztosan remekül fog ki fogja szolgálni használóját. Ára a választott mintától és a termék méretétől függ.

Vihet színt ön is otthonába ezen új, szép és tartós megoldás által! A díszfólia évek múlva is tökéletesen illeszkedik akármilyen darabhoz, és nem is lehet könnyen felsérteni. Ha egyéb információkra, vagy akár a beszerelés részleteire kíváncsi, további cikkeink segítségére lehetnek, vagy keressen minket bátran elérhetőségeinken!

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

Igényelnek a műanyag ablakok valamiféle karbantartást?

Maga a műanyag profil semmiféle karbantartást nem igényel, azonban fontos, hogy a vasalatot /zár szerkezeteket/ megfelelő időközönként olajozzuk be és végeztessük el a finombeállítást szükség esetén. Ezen kívül a gumitömítések szilikonos vagy glicerines ápolása lehet még fontos.

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot.