Műanyag ablak akció Debrecen városában és vonzáskörzetében

2017.06.25.

Műanyag ablak akció Debrecen városában és vonzáskörzetében

Hosszú ideje gondolkodik azon, mikor lenne érdemes nyílászárót cserélnie? Ne várjon tovább, váltson most!

Cégünk, a Tisza Ajtó Kft. folyamatosan megújuló műanyag ablak akció hirdetményekkel várja a kedves megrendelőket. Miért vásárolna teljes áron, mikor lehetősége van kedvezményes megoldásra? Hívjon fel minket bátran, vagy érdeklődjön személyesen, hogy aktuálisan milyen ajánlatokkal rendelkezünk.

A műanyag ablak akció segítségével jelentős mennyiségű pénzt takaríthat meg, mivel a legtöbb házban sok nyílászáró található, és ezek cseréje bizony nem olcsó mulatság. Célszerű, hogy keressünk egy olyan ajánlatot, amely során egyszerre ki lehet cserélni az összeset, így a későbbiekben már nem kell foglalkoznunk a többi cseréjével.

A kedvezmény mellett élhetünk Debrecenben az ingyenes felméréssel is, amely során méretet veszünk a falnyílásokról, így biztos lehet abban, hogy megfelelő méretű termékeket tudunk Önnek szolgáltatni. Emellett lehetősége van tanácsot kérni, hogy milyen szélességű profilt érdemes választania, valamint abban, hogy megéri-e különleges, katedrál üveget igényelnie.

Még egy dolog, amire érdemes odafigyelni: mire vonatkozik pontosan a leértékelés? Ugyanis lehet, a termékre vagy a cserére, esetleg mindkettőre. A legjobb, ha mindkettőt érinti a kedvezményes ár, mivel nem érhetnek minket meglepetések a végösszegnél. Természetesen a nálunk lévő kedvezményeknél pontosan körül van határolva, hogy mire vonatkozik, azonban más helyeken előfordulhat, hogy ezek az információk elmaradnak. Minden esetben érdemes részletesen elolvasni a leértékelések leírásait!

Ne feledje: az ablakcsere egy kiváló lehetőség arra, hogy hosszú távon pénzt takarítson meg a fűtésen, valamint a nyári hőséget is hatékonyabban kint tudja tartani, mint az elöregedett, fából készült nyílászárók. Amennyiben pedig ki tud fogni egy jó műanyag ablak akciót, azzal két legyet üthet egy csapásra! Nem fogja megbánni, hogy belevágott, és télen didergés nélkül élvezheti a kilátást a fehér tájra.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot.