Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

2017.04.02.

Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

Cégünk közel 15 éve alakult, azóta folyamatosan garantálva vásárlóink számára az abszolút minőséget a lehető legjobb árakkal szerte az egész országban. Mára már széleskörű termékkínálatunkkal várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

Mivel az interneten manapság már igen sok információ található meg, a legbiztonságosabb az, ha mindezeket óvatosan kezeli az ember. Mikor műanyag ablak akciókat hasonlít össze, sokszor fals adatokba futhat, melynek következményeképpen nem az ön által várt összeget kell kifizetnie. Oldalunkon akár néhány perc alatt kérhet árajánlatot, melyben biztosítani tudjuk önnek, hogy pontosan annyit kell fizetnie majd a jövőben a termékéért, mint amiben korábban már megegyeztünk.

Néhány információ műanyag ablakinkról:

  • minimum ötkamrás felépítés;
  • 70mm, 80mm és 85mm-es szerkezet;
  • környezetbarát felhasználás;
  • típusok: körablak, toló, bukó, toló-bukó, bukó-nyíló;
  • minimum kettős gumitömítés és
  • immár közel több mint 15 éves gyártási tapasztalat.

Szolgáltatásaink alapját képezi, hogy az ingyenes felmérést követően elkészítjük az Ön egyedi árajánlatát. A műanyag ablakok és ajtók kiszállításán kívül a kedves megrendelő kérheti, hogy az újonnan rendelt termékeket beépítsük, a régieket pedig eltávolítsuk és a bontással járó törmeléket elszállítsuk. 

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Igényelnek a műanyag ablakok valamiféle karbantartást?

Maga a műanyag profil semmiféle karbantartást nem igényel, azonban fontos, hogy a vasalatot /zár szerkezeteket/ megfelelő időközönként olajozzuk be és végeztessük el a finombeállítást szükség esetén. Ezen kívül a gumitömítések szilikonos vagy glicerines ápolása lehet még fontos.

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak