Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

2017.04.02.

Műanyag ablak akció ott, ahol a minőség is kiváló

Cégünk közel 15 éve alakult, azóta folyamatosan garantálva vásárlóink számára az abszolút minőséget a lehető legjobb árakkal szerte az egész országban. Mára már széleskörű termékkínálatunkkal várjuk kedves leendő ügyfeleinket.

Mivel az interneten manapság már igen sok információ található meg, a legbiztonságosabb az, ha mindezeket óvatosan kezeli az ember. Mikor műanyag ablak akciókat hasonlít össze, sokszor fals adatokba futhat, melynek következményeképpen nem az ön által várt összeget kell kifizetnie. Oldalunkon akár néhány perc alatt kérhet árajánlatot, melyben biztosítani tudjuk önnek, hogy pontosan annyit kell fizetnie majd a jövőben a termékéért, mint amiben korábban már megegyeztünk.

Néhány információ műanyag ablakinkról:

  • minimum ötkamrás felépítés;
  • 70mm, 80mm és 85mm-es szerkezet;
  • környezetbarát felhasználás;
  • típusok: körablak, toló, bukó, toló-bukó, bukó-nyíló;
  • minimum kettős gumitömítés és
  • immár közel több mint 15 éves gyártási tapasztalat.

Szolgáltatásaink alapját képezi, hogy az ingyenes felmérést követően elkészítjük az Ön egyedi árajánlatát. A műanyag ablakok és ajtók kiszállításán kívül a kedves megrendelő kérheti, hogy az újonnan rendelt termékeket beépítsük, a régieket pedig eltávolítsuk és a bontással járó törmeléket elszállítsuk. 

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".