Mennyire jó a műanyag erkélyajtó?

2017.04.09.

Mennyire jó a műanyag erkélyajtó?

Tagadhatatlan tény, hogy napjainkra a műanyag nyílászárók rendkívül erőteljes térhódításba kezdtek, a közintézmények, irodák és a magánszemélyek felhasználási területein. Szinte mindenhol találkozhatunk ilyen típusú termékekkel, lassan mindennapjaink részévé válnak. Költséghatékonyan cserélhetjük ablakainkat, és ajtóinkat is. Ez a cikk az utóbbival foglalkozik.

Lássuk, mit tud egy műanyag erkélyajtó!

A műanyag erkélyajtók-, ablakok és bejárati ajtók elterjedése több dolognak is köszönhető, amelyet a vevők figyelembe vesznek. Az árak hatalmas szerepet játszanak. Természetesen az emberek nagy része szeretné minél olcsóbban megúszni a vásárlást, ami teljesen érthető a mai gazdasági helyzetben.

Mivel a pénz mindennel kapcsolatban központi helyen van nem szabad megfeledkeznünk a tényről: ezek a termékek szinte megfelezik a fűtés költségét. Tehát, ha a műanyag erkélyajtó sokba is kerülne – de nem kerül – a befektetés sokszorosan megtérül. Ezek a nyílászárók szinte tökéletes szigetelést nyújtanak, legyen szó akár hő-, vagy hangszigetelésről. Ez a legfontosabb az emberek számára, leggyakrabban e miatt döntenek a műanyag nyílászárók mellett. A beszerelés után azonnal jelentkezik a pozitív tapasztalat a fűtésszámlával kapcsolatban.

De mi az, amitől ezek a termékek ilyen kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek?

A tokokat és nyílókat is egy műanyag profilból készítik, amelyek légkamrákat zárnak magukba. Tulajdonképpen bizonyos mértékig a légkamrák száma határozza meg az ablak hőszigetelő képességét. A szerkezet acélmerevítés erősíti. Emellett, minden nyílóban és üvegezett felületben minimum két edzett üveglap található, amelyek között nemesgáz van, ami sokkal jobb szigetelést biztosít, mint a levegő.

Mivel erkélyajtóról van szó, így egyirányú zárásról beszélünk, habár kérhetünk kilincset mindkét oldalra, hogy semmiképp ne zárjuk ki magunkat. A vasalatok természetesen sima, pontos zárást biztosítanak.
Ezek a termékek a legmodernebb anyagokból, a legkorszerűbb technológiával készülnek, így tökéletesen megállják a helyüket minden területen.

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődését, ne habozzon! Keressen minket bátran! Szakembereink állnak rendelkezésére.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Igényelnek a műanyag ablakok valamiféle karbantartást?

Maga a műanyag profil semmiféle karbantartást nem igényel, azonban fontos, hogy a vasalatot /zár szerkezeteket/ megfelelő időközönként olajozzuk be és végeztessük el a finombeállítást szükség esetén. Ezen kívül a gumitömítések szilikonos vagy glicerines ápolása lehet még fontos.

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot.