Műanyag ablak árak

Sokakban felmerül a kérdés, hogy miért nem tesszük közzé a honlapunkon a műanyag ablak árakat.

Ablakcsere pénzben kifejezve


Az elmúlt 15 év tapasztalata azt mutatja, hogy ügyfeleink nagyon különböző igényekkel érkeznek üzletünkbe az ablakcsere kapcsán.
Épp ezért senkit nem szeretnék félrevezetni egy olyan árral ami esetlegesen nem fedi a valóságot. Még abban az esetben is előfordulhatnak igény különbségek ha az ablakok beépítését önmaga szeretné elvégezni. Egy nagyon egyszerű példán szeretnénk szemléltetni.


Vegyünk példának egy panel lakás 150x150 cm-es ablakát, éss ehhez a két vevőjelöltet, akiket nevezzünk el Jánosnak és Gézának.

János a lakás konyhájában levő ablakot szeretnék kicseréltetni, míg Géza a hálószoba ablakát.
Ez idáig rendben is lenne, gondolhatnánk, hogy ugyanarra az ablakra van szükségük.
De most felmérjük János és Géza igényeit.
János konyhájában az ablak előtt található az étkezőpult, ebből máris megállapítjuk, hogy az egy szárnyú ablak nem lesz számára megfelelő mert nem tudja kinyitni.
Azt is megtudjuk Jánostól, hogy gáztűzhelyt üzemeltet a konyhában, ebből kifolyólag légbevezetőre lesz szüksége az ablakához.
Mivel konyhaablakról van szó János kéri tőlünk, hogy találjunk megoldást arra hogy a legyek ne jöjjenek be az ételt illatára. Itt az ablak egyik szárnyára szerelhető rolós szúnyoghálót javaslunk neki. A beszélgetés során János megemlíti, hogy pici gyerek van a lakásban és nem szeretné ha ki tudná nyitni az ablakot. Ennek köszönhetően máris nem lehet hagyományos kilinccsel eladnunk Jánosnak az ablakot, hanem gombos kilincset ajánlunk neki.

Géza szintén úgy érkezik üzletünkbe, hogy egy 150x150 cm-es ablakot szeretne kicseréltetni
Feltesszük neki is kérdéseinket
Megtudjuk tőle, hogy az ablakot mindig csak bukó állásba nyitná ki, mert nem igényli a teljes szellőztetést. Ezért egyeztetve vele az egy szárnyú a nyíló-bukó ablak mellett döntünk.
Ugyanakkor Géza éjszaka dolgozik és nappal alszik, ezért sötétre van szüksége a hálószobában.
Ez alapján felmerül az igény arra, hogy redőny kerüljön az ablakra.
Ugyan Géza nem tudja, de mi igen, hogy redőnyözés esetében mindenféleképpen szükség van az ablak toktoldózására.

Rövid kis történetünkből is látható, hogy nem tudjuk azt mondani, hogy x forintba kerül egy 150x150 cm-es műanyag ablak cseréje.
Ugyanakkor biztos lehet abban, hogy cégünk, a Tisza Ajtó Kft. a termékértékesítése során arra törekszik, hogy ár-érték arányban kiemelkedő helyet foglaljon el a nyílászáró piacon.
Az elmúlt 15 év megmutatta, hogy több ezer ügyfelünk nem tévedett amikor bennünket választott az új ablakai beszerzéséhez.

Ezért azt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk személyre szabott kalkulációt az alábbi űrlapon, hogy Önnek is minél pontosabban meg tudjuk határozni új ablakai árát.
Kérjük, hogy minél pontosabb információval lásson el bennünket, így biztosíthatjuk a lehető legpontosabb kalkuláció elkészítését az Ön számára.

 

Árajánlatot kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:Üvegezés? *:

Az ablak színe? *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:Méretek és egyéb információk *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

 

Ablakos Attila

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".

Igényelnek a műanyag ablakok valamiféle karbantartást?

Maga a műanyag profil semmiféle karbantartást nem igényel, azonban fontos, hogy a vasalatot /zár szerkezeteket/ megfelelő időközönként olajozzuk be és végeztessük el a finombeállítást szükség esetén. Ezen kívül a gumitömítések szilikonos vagy glicerines ápolása lehet még fontos.

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak