Műanyag nyílászárók Debrecenben

2017.09.17.

Műanyag nyílászárók Debrecenben

Ha jól gondolom, épp azon szorgoskodik, hogy felmérje, pontosan milyen lehetőségei is vannak, amennyiben műanyag nyílászárók Debreceni vásárlását tervezi. Van egy kifejezetten jó hírem az ön számára, ugyanis elég valószínűnek tartom, hogy megtalálta a lehető legjobb oldalt és céget arra, hogy a piacon jelenleg elérhető legjobb minőséget vásárolja meg.

Térjünk most azonnal a lényegre, hiszen műanyag nyílászárók Debrecenben való beszerzését tervezi. Milyen lehetőségei vannak, hogyan is zajlik ez?

Amennyiben eldöntötte, hogy pontosan milyen terméket is szeretne vásárolni, csak annyit kell tennie, hogy honlapunkon kér egy gyors árbecslést, aminek segítségével körvonalazódik önnek, hogy milyen végösszegre is számíthat. Mindössze néhány másodpercet vesz igénybe az egész.

De ha úgy gondolja, hogy kézenfekvőbb, ha inkább személyesen látogat meg minket, azzal sincs semmi probléma. Sőt, akkor lehetőségünk lesz arra, hogy különböző prospektusokat mutassunk Önnek, ahol pontosíthatja elképzelésit és eldöntheti, hogy milyen terméket szeretne vásárolni.

Csak néhány kiegészítő gondolat, hogy milyen termékeket talál nálunk: ablakok tekintetében, csak és kizárólag műanyag ablakkal foglalkozunk. Ha a „műanyag” szó megijesztené, nem kell aggódnia, mivel igen tartós termékeknek számítanak, amik jó ideje már első helyet foglalnak el a piacon. Amennyiben környezet tudatosan él, lehetősége van a passzív házakhoz szükséges ablak beszerzésére is cégünknél. Ha esetleg kicsit viszolyogna a fehér színtől, lehetősége van fahatású burkolatot kérnie.

Visszatérve a fő gondolatmenethez, amennyiben úgy dönt, hogy nálunk vásárol, érdemes tudnia, hogy a megrendelést követően körülbelül kettő -négy héten belül van lehetőségünk a műanyag nyílászárók Debreceni beépítésére.

Ennek ellenére nem árt a folyamatos kapcsolattartás, mivel szezontól függően a hetek száma nőhet, de akár csökkenhet is. Rengeteg cégtől eltérően, mi nem kérünk külön pénzt azért, hogy a megrendelt terméket kiszállítsuk és beszereljük, hiszen ez mind benne van a végösszegben. A beszerelést követő törmelék miatt pedig nem kell aggódnia, mivel a munka végeztével mindent elszállítunk, hogy önnek ezzel sem legyen gondja a jövőben.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak