Műanyag ablak Budapest szívében

2017.08.13.

Műanyag ablak Budapest szívében

Az emberek mindig keresnek valamit, ami néha megfogható, néha pedig megfoghatatlan. De az biztos, mindig lesz valami, amit mindennél jobban szeretnének. Épp ezen okból, miért ne lehetne most valakinek az a legnagyobb vágya, hogy otthonát a saját képére formálhassa? Azonban sokak gondba ütköznek, ugyanis nem tudják, hogy a tökéletes műanyag ablak Budapest központjában, nálunk található.

Nyílászáróink nem csak Debrecenben, de a fővárosban is kaphatóak. Alapvetően a két székhelyünk között nincsenek érdemi különbségek, mindössze a felmérés összegében van némi eltérés. Ez azt jelenti, hogy míg Debrecenben teljesen ingyenesen mérünk fel mind beltéri ajtó, mind műanyag ablakot, azonban a fővárosban utóbbiért 3000 Ft-ot kérünk, melyet a megrendelés során rögtön jóvá is írunk a végösszegben.

Ha esetleg aggódna az anyagiak miatt, nem kell, hiszen igyekszünk a lehető legjobb árakat biztosítani a vásárlóink számára, amin műanyag ablak Budapest városában elérhető. Annak érdekében, hogy eloszlassa kételyeit, nyugodtan vegye igényben weblapunkon található online kalkulátorunkat, amelynek segítségével néhány perc alatt kaphat egy körülbelüli árajánlatot.

Csak gyorsan néhány információt róla, rövid ismertetésként. Cégünk évek óta műanyag nyílászárókkal foglalkozik, hiszen az igazi fából készült darabok igen drágák. Általában fehér színben kaphatók, de ha szeretné a régi retro érzést megtartani otthonába, lehetősége van famintázatot kérnie a felületre. Visszatérve a fehérre, ha esetleg tartana tőle, hogy idővel besárgul, nem kell aggódnia, sosem fog, hiszen UV védett alapanyagból készül. Különböző méretben és formában kaphatók, így ha esetleg egyedi méretet szeretne, nincs semmi akadálya.

Amennyiben Önnek műanyag ablak Budapest városában történő beszerzése szükséges, nyugodtan keressen fel minket irodánkban, vagy akár telefonon és email-en is érdeklődhet. De, hogy minél pontosabb információkkal szolgálhassunk önnek, én azt javaslom, látogasson meg minket, hiszen így rengeteg prospektusanyagot is tudunk mutatni, ami jól jöhet, ha választania kell. Megtekintheti, milyen termékek közül választhat, milyen színben, mintázatban vagy éppen kialakításban érhetők el.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot.