Modern műanyag ablak Debrecen és Budapest területén is

2017.12.10.

Modern műanyag ablak Debrecen és Budapest területén is

Hirtelen felmerült szükséglet esetén néha nehéz jó ár-érték arányú nyílászárót találni vidéken, ugyanakkor sok oka lehet annak, hogy szükségünk van rá. A műanyag ablak Debrecen környékén szerencsére könnyedén elérhető ugyanúgy, ahogy a fővárosban.

A régi nyílászárókkal sok gond lehet. Egyrészt az üveg illesztése idővel meggyengül, és akár mozoghat is a keretben, másrészt a fa idővel elvetemedik. Nem záródnak tökéletesen, néha még a kilincset sem lehet elfordítani. Egy rosszul szigetelő ablak sok probléma okozója lehet. Télen beengedi a hideget, így hiába fűtjük fel a szobát, mert akár perceken belül kihűl.

Nyáron a nagy melegben pedig nem reménykedhetünk meghitt otthonunk falai közötti hűsölésben. Egy műanyag ablak Debrecen, Budapest és más városok házain is kényelmet biztosít bármilyen körülmények között. Tökéletesen szigetel és az idő vasfoga sem kezdi ki egyhamar. Találkozhatunk olcsó fa utánzatokkal is, de ezek még kevesebb ideig maradnak sértetlenek.

A modern műanyag ablak Debrecen városában is ugyanolyan minőségben megtalálható, mint Nyugat-Európában már mindenhol. Ez annak köszönhető, hogy legfőképpen német importcikkekről beszélünk. Ez nagy előny, ugyanis léteznek Ázsiában gyártott silány darabok is, amiket sokszor elavult vagy nem elég precíz gépekkel állítanak elő, és így nem olyan megbízhatóak.

A német márkák közül a Kömmerling az egyik legkiemelkedőbb, ezért meleg szívvel ajánljuk mi is vásárlóinknak. Termékeik általában masszívabbak az átlagnál, ami a minőség jele. Öt légkamrával rendelkező típusaik már bőven elegendő hőmegtartást biztosítanak, így nem kell feltétlenül a legdrágábbakra gondolni.

Árak tekintetében is igen kedvezőek a műanyagok. Ezért is választják nagyon sokan már hazánkban is. Egyszerre hatékonyak, és nem is kell értük egy vagyont fizetni. Ha cserére vágyik, ingyenes felméréssel szolgálunk, hogy pontos árajánlatot és esetleges tanácsokat tudjunk adni a választott darabbal kapcsolatban.

Debrecenben vagy Budapesten keresse fel bemutatótermünket, vagy lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeken, ha vásárláson töri a fejét. Amennyiben további információra van szüksége, böngéssze tovább weboldalunkat hasznos cikkekért.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Igényelnek a műanyag ablakok valamiféle karbantartást?

Maga a műanyag profil semmiféle karbantartást nem igényel, azonban fontos, hogy a vasalatot /zár szerkezeteket/ megfelelő időközönként olajozzuk be és végeztessük el a finombeállítást szükség esetén. Ezen kívül a gumitömítések szilikonos vagy glicerines ápolása lehet még fontos.

Mennyit kell várnom rá, hogy elkészüljön az ablakom?

Általánosságban elmondható, hogy az új ablakok a konkrét megrendeléstől számítva 4-5 hét alatt készülnek el. Ez elsőre soknak tűnnek, de biztos lehet abban, hogy a nyílászárók az Ön egyedi igényei alapján kerülnek legyártásra. 

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".