Hamisak az állítólag valós ablak árak?

2017.11.05.

Hamisak az állítólag valós ablak árak?

Tegye fel nyugodtan az a kezét, akit már így vagy úgy, de valahogy átvertek egy-egy megrendelés során. Sajnos napjainkban egyre több olyan cég és multi hirdeti meg úgy az ablak árakat, hogy az valahogy a végösszegben mégsem annyi jön ki, ahogy azt mi gondolnánk, vagy amennyit megbeszéltünk. Ilyenkor sok mindent már nem tehet a vevő, de ha legközelebb vásárlásra kerül a sor, legyünk figyelmesebbek!

Hogyan is tudja önmaga számára garantálni, hogy ne verjék át? Mit lehet tenni? Az első ami a legfontosabb, csak olyan helyről vásárolja meg a kívánt terméket, amelyet ismer, vagy közeli ismerősök által úgy ítéli meg, hogy biztonságos lehet. Sajnálatos módon, rengeteg olyan cég van jelenleg a piacon, akik direkt arra specializálódnak, hogy az általuk meghirdetett akciós ablak árak végül mégsem annyira akciósak legyenek.

Olyanra is akad bőven példa, hogy egyes cégek olyan ablak árakkal hirdetnek, amik tény és való, igen előnyösek lehetnek mindenki számára, csakhogy egy szót sem szólnak arról, hogy a nyílászáróhoz felhasznált alkotóelemek silányak. Azt meg sem említve már, hogyha hazudnak erről és egy kiváló minőséget hirdetnek, de olcsó, rossz minőségű utánzatot adnak el. Erre pedig sajnos már csak akkor jön rá az ember, amikor a vadonatúj műanyag ablak alig egy-két év után tönkre is megy.

Ha ennyire sokrétű a piac, hogy fogja megtalálni magának a megfelelő árat? Hihetetlen egyszerű. Keressen fel minket és 100%-ig garantálni tudjuk Önnek, hogy amiben az első megbeszélés során megállapodnak, azt az összeget fogja a legvégén kifizetni. Ehhez csak annyit kell tennie, hogy kér tőlünk egy online árajánlatot, amivel megtudja, hogy mennyi lesz a végösszeg, amit fizetnie kell majd.

Ha úgy gondolja, hogy megtisztel minket bizalmával, akkor az online árajánlatot követően keressen fel minket, ugyanis Debrecenben ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk minden vásárlónk számára. Budapest esetében mindössze annyi módosul, hogy 3000 forint lesz a helyszíni felmérés, ami viszont a megrendelést követően végül jóváíródik a végösszegben. Termékeinkről tájékozódhat honlapunkon, ahol nemcsak ablakok, hanem beltéri ajtóink közül is válogathat, vásárlóbarát áron.

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak

Ablakot szeretnék rendelni, mi a menete?

Először is javasoljuk, hogy töltse ki ablak ajánlat kérő űrlapunkat. Célszerű az űrlapot minél részletesebben kitölteni, hogy minél pontosabb kalkulációt tudjunk végezni.Ha a kalkuláció szimpatikus Önnek, felmérő kollégánk kiszáll a helyszínre és leveszi a pontos méreteket, ami alapján el tudjuk indítani a megrendelést és a gyártási folyamatot. 

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".