Kömmerling műanyag nyílászárók hatalmas áresése

2016.10.01.

Kömmerling műanyag nyílászárók hatalmas áresése

A német Kömmerling műanyag nyílászáró család elképesztően alacsony áron megvásárolható. Az ablakok, erkélyajtók, bejárati ajtók eddig nem látott árakon 2016. október 31-ig.

A német Kömmerling műanyag nyílászárókat, műanyag bejárati ajtókat ablakokat és erkélyajtókat eddig soha nem látott árakon vásárolhatják meg. A Kömmerling nyílászárók a műanyag nyílászárók legmagasabb kategóriájába tartoznak. Viszont október végéig az alacsonyabb kategóriába tartozó műanyag nyílászáró márkák árában lehet megvásárolni őket.

Itt kérhet ajánlatot:

Árajánlatot kérek

Név *:
Település, kerület *:
Telefonszám *:
E-mail *:
Hány darab termékre van szüksége? *:
Mi iránt érdeklődik? *:











Üvegezés? *:

Az ablak színe? *:


Kéri-e a beépítését? *:


Az épület jellege:


Tégla épület esetén kéri-e a falkáva helyreállítását?:

Milyen kiegészítőket szeretne az ablakjaihoz?:







Méretek és egyéb információk *:

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező!

vissza

Szavazás

Önnek mi a legfontosabb szempont a műanyag ablakok kiválasztásánál?

Szavazok

Árnyékolástechnika

Roletta

A roletta egy rendkívül stílusos belső …

Redőny

A redőny régóta használt külső árnyékoló és mind …

Reluxa

Leggyakrabban alumínium lamellákkal készített belső …

Szalagfüggöny

Leginkább irodákban és modern otthonokban használatos …

Szúnyogháló

Talán a legszükségesebb kiegészítője az új műanyag …

Kérdések válaszok

Csak szabvány méretű műanyag ablakokkal dolgoznak?

A válasz határozottan NEM. Sőt, inkább azt mondjuk, hogy nem dolgozunk szabvány méretű műanyag ablakokkal.Hogy miért? Mert hiába van az, hogy a tervező asztalon még 150x150 cm egy falnyílás, 15 éves tapasztalatunk azt mutatja, hogy nagyon kevés esetben sikerül az ablaknyílást pontosan erre a méretre elkészíteni, így javasoljuk minden esetben az ablakok megrendelése előtt a pontos felmérést.

Mit jelent az ablakoknál a hibásműködtetés gátló?

A hibásműködtetés gátló megakadályozza, hogy az ablakot nyitott állapotban átváltsuk nyílóból bukó állásba vagy fordítva, ezzel meg tudjuk előzni azt, hogy az ablak "kiakadjon".

A műanyag nyílászárók mindig fehérek?

Ugyan... Ez egy régi rossz berögződés, hogy azt gondoljuk, hogy ha műanyag egy ablak, az már csak fehér lehet.A modern technikának köszönhetően lehetőség van például a fára megszólalásig hasonlító fóliázással ellátni az ablak profilját, így olyan, mintha fából lenne az ablak, de nem kell lemondania a műanyag nyílászárók egyetlen előnyéről sem.Sőt, elkészíthetőek külső oldali alumínium borítással is. Ebben az esetben a szívárvány bármelyik színében pompázhat az új ablak. 

Mennyi a nem szabvány méretű műanyag ablakok felára?

Jó hírünk van. A felár 0, azaz nulla forint.Minden egyes műanyag nyílászárónk egyedi rendelés alapján készül és a szabványtól -már ha van ilyen Magyarországon- eltérő méretú nyílászárók gyártásakor sem számítunk fel semmilyen felárat. 

Mit jelent a műanyag ablaknál a vasalat?

Az ablak vasalata nem más, mint a zárszerkezet, amely működteti az ablakot.Ezen szerkezetek gondoskodnak a megfelelő működésről, zárásról, nyitásmód váltásról.ld. nyíló-bukó ablak